PUBLICATIES

PUBLICATIES

CONDENSSTREPEN, FLARES EN OORVERDOVENDE STRAALMOTOREN

4-5-2020 CEWE Nederland

Ontmoet Frans! Een video en fotograaf met een passie voor luchtvaartfotografie. Hoe hoger de snelheid van de vliegtuigen, hoe groter zijn enthousiasme. Frans bezoekt regelmatig vliegshows, met als hoogtepunt de jaarlijkse luchtmachtoefening “Frisian Flag”. Hij ziet het vastleggen van bijzondere momenten als zijn grootste uitdaging. Die speciale momenten vastleggen met mijn camera als grootste uitdaging. Luchtvaartfotografie is niet altijd gemakkelijk. Je hebt te maken met extreme snelheden en het weer speelt een grote rol. Daarnaast moet je rekening houden met plotselinge manoeuvres, snel veranderende lichtomstandigheden en speciale effecten.

WINGS OF FREEDOM 2019 FOTOBOEK

26-8-2019 auteur Frans Margadant WOF19

In 2019 is het 75 jaar geleden dat Operatie Overlord, de codenaam van de westerse geallieerden, start op 6 juni 1944 om eindelijk West-Europa te bevrijden. Het zou uiteindelijk een flink gevecht worden en Operatie Market Garden zou de geschiedenisboeken in gaan als de grootste luchtlanding ooit. Ter nagedachtenis aan Operatie Overlord en Operatie Market Garden, een collectors item fotoboek Wings of Freedom Ede Airshow 2019. Auteur: Frans Margadant en vrienden.

VIDEO PRESENTATIE BOOK WINGS OF FREEDOM

27-9-2019 Uitreiking Merlin Inn Vliegveld Teuge

Presentatie van het fotoboek “Wings of Freedom 2019” op Teuge Airport in de Merlin Inn bar van Martin Schoonderbeek. Ter ere van de gehele organisatie van deze unieke Airshow: Ede Airshow. Hoofdorganisator Martin was bijzonder opgetogen en zei de avond: “Kippenvel”. Met dank aan Peter Steehouwer voor de video.

Add comment

image/svg+xml

Menu

Follow me